Lokaal gevonden worden in Zaandijk

SEO Heerhugowaard biedt meer klandizie voor iedere starter, ZZP-er en doorgewinterde ondernemer. Resultaatgerichte en budgetvriendelijke internet-marketing waar zoekmachine optimalisatie (SEO) centraal staat. Onze belangrijkste diensten op een rij:

 • Hoger in Google
 • Bereik jouw doelgroep in de regio van Zaandijk
 • Lokaal gevonden worden in Zaandijk
 • WordPress onderhoud
seo service

Gevonden wat je zocht?

Neem contact op!

Onze specialiteit? Lokaal gevonden worden!

Al onze diensten hebben als doel het aantal organisch verkeer te verhogen. Geen dure advertenties of marketeers, geen gecompliceerde software, gewoon nuchtere optimalisatie zodat potentiele klanten jouw bedrijf in het postcode-gebied van Zaandijk kunnen vinden.

Waarom kiezen voor SEO Heerhugowaard?

Ons logo verraad onze identiteit. Wij zorgen voor meer klanten naar je bakstenen onderneming in Zaandijk. Maar kunnen dit ook verzorgen voor de online vestiging. Deze resultaat gedreven ambitie combineren we met persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn we altijd opzoek naar een verbeterde versie van onszelf en onze strategie. In de pas meelopen met de rest? Echt niet, wij pakken het anders aan!

SEO diensten in Zaandijk

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een essentieel onderdeel van zoekmachine marketing. Meer klanten is meer omzet. Het is dus van belang om goed te scoren in Google. Maar dat niet alleen! Met hoge bezoekers aantallen ben je er nog niet. Het gaat er natuurlijk om dat de juiste doelgroep jouw website weet te vinden. SEO Heerhugowaard kan zorgen voor het bereiken van jouw doelgroep. Het spreekt voor zich dat we altijd scherp blijven op jouw concurrentie in Zaandijk. Daarnaast zorgen we dat de SEO strategie flexibel aansluit op de bedrijfsvoering. Onze strategie kort opgesomd;

 • Pagina analyse
  De nul-meting. Waar staat jouw website op de ladder?
 • Trefwoordanalyse
  De uitkomst van een keyword analyse is de basis voor content creatie. Toegespitst op bedrijfsdoelstelling en doelgroep. 
 • Advies SEO Zaandijk
  Na onze analyse volgt persoonlijk contact en betrokkenheid om de SEO strategie binnen budget en tijdspanne uit te rollen. 

Neem contact op voor een goed gesprek over jouw online zichtbaarheid

Lokaal gevonden worden

Duurzame marketing voor een langdurig resultaat in Zaandijk

Een SEO strategie is niet zo 1-2-3 opgezet en uitgerold. Daarentegen biedt het wel een zeer langdurig online voordeel. Als we de grote tegenhanger van SEO erbij pakken; SEA (zoekmachine adverteren). Dan zien we dat deze manier van marketing erg ‘hap-snap’ is. Tevens betaal je per click. Dit nadeel heb je niet bij SEO! Investeer tijd en geld in SEO en je hebt er jaren plezier van. Zodat je online onderneming jaren lang goed gevonden wordt in Zaandijk.

Lokaal gevonden worden; zodat je goed gevonden kan worden

Lokaal gevonden worden is één van de belangrijke elementen om online goed vindbaar te zijn. Zo ben je je concurrentie te slim af! SEO Heerhugowaard kan de website optimaliseren voor Google en elke andere zoekmachine. Jaren langen ervaring gecombineerd met onze in-house kennis zorgt voor de perfecte maatwerk SEO strategie. Al onze diensten hebben als doel de juiste doelgroep aan te trekken. Bij ons treft u geen PPC (betaling per bezoeker), gecompliceerde software of high-class grachtengordel marketing. Nee gewoon nuchtere optimalisatie zodat potentiele klanten jouw bedrijf in postcode-gebied Zaandijk kunnen vinden.

SEO {