Lokaal gevonden worden, dáár gaat het om.

SEO Heerhugowaard
Google vindbaarheid

Onze uitdaging is Google vindbaarheid te bieden voor starters, MKB'ers en ZZP'ers.

SEO Heerhugowaard

Over SEO Heerhugowaard

Bij SEO Heerhugowaard geloven we in een persoonlijke manier van internet marketing. En in een waardevolle en duurzame manier waarop klanten worden verdiend en niet gekocht. We zijn gemotiveerd om deze aanpak toe te passen op onze klanten. Onze methode? Zoekmachine optimalisatie (SEO)! SEO is het ondergeschoven kindje van de internet marketing. Onbekend maakt onbemind, maar wij kennen de potentie van SEO. 

Opgericht in Heerhugowaard biedt SEO Heerhugowaard Google vindbaarheid voor starters, MKB’ers en ZZP’ers. Daarnaast zorgen onze inzet, inhouse kennis en professionele benadering voor de beste zoekmachine vindbaarheid tegen goede tarieven. Ons werkgebied stopt niet bij Heerhugowaard. Wij bieden zoekmachine vindbaarheid voor iedereen in Nederland.

  • Contact op afstand? Geen punt!
    Door virtueel contact en online service kunnen we jouw website of webshop optimaliseren voor Google.
  • Persoonlijk contact? Dat kan! Voor een aanpak met persoonlijk contact houden wij Noord-Holland als werkgebied aan.

Wat kost SEO?

Een makkelijk gestelde vraag met een lastig antwoord.
Waar sta je als ondernemer? En waar wil je heen?
Heb je een prima website staan? Of wil je dat wij een mooie maken?
Wil je nummer 1 worden in Google of reikt je budget alleen voor wat quick wins?
Gaan wij van A tot Z alles uitvoeren of help je mee?

Zoals valt te lezen op moz.com, een zeer groot SEO marketing bedrijf uit Amerika, zijn er over het algemeen 3 prijsmodellen die SEO bureaus hanteren. 

  • Per maand 200 tot 2000 euro
  • Op project basis 750 tot 6000 euro
  • Of per uur 50 tot 150 euro
  • Of zie onderaan deze pagina onze kostenbesparende samenwerking

Wij werken met elke prijsstelling, afgestemd op wens en budget van de klant. Wegens de specifieke aanpak die nodig is kunnen wij niet op voorhand een prijsindicatie afgeven. Uiteraard kunnen we na een korte kennismaking wél een indicatie geven. Neem contact op en vraag om de gratis quick scan. Zodat we snel en gratis kunnen beoordelen aan welke kosten je moet denken om goed gevonden te worden in Google.

Kostenbesparende samenwerking

Help je graag mee om jouw website SEO proof te maken? Maak dan gebruik van ons aanbod om hierin samen te werken. Jij voorziet jouw website van teksten. Wij zorgen dat jouw website technisch wordt aangepakt en maken de door jouw geschreven teksten SEO proof. Het maken van website inhoud kost veel tijd. Door dit (deels) zelf te doen kun je veel kosten besparen.

Na oplevering van ons werk is onderhoud wenselijk. Een geoptimaliseerde website is best een tijd goed vindbaar maar heeft op een gegeven moment onderhoud nodig. Het monitoren van website-verkeer, optimaliseren van de website en technisch bijsturen is van groot belang om voor de lange termijn goed vindbaar te blijven. Ook lokaal gevonden worden kan perfect met deze werkwijze. Neem contact op voor meer informatie.