Offline en Online ondernemen

Mede door mobiele technologie zijn fysiek en digitaal winkel bezoek meer en meer verweven. Ben jij ondernemer met zowel een bakstenen als een digitale vestiging? Sla twee vliegen in één klap met SEO Heerhugowaard. Enerzijds word je lokaal gevonden met je bakstenen vestiging. Anderzijds word jouw doelgroep bereikt met je digitale vestiging. De perfecte combinatie van offline en online ondernemen.

De bakstenen onderneming

SEO Heerhugowaard zorgt er voor dat jouw bakstenen onderneming goed vindbaar is op alle apparaten waar Google op te vinden is. Denk hierbij niet alleen aan computers thuis of een tablets, maar ook aan mobiele apparaten zoals smartphones en autonavigatie. Hiermee bereik je niet alleen klanten die al bekend zijn met jouw onderneming, maar ook potentiële klanten die onderweg zijn. Daarnaast krijg je ook een duidelijke vermelding in Google maps. Hiermee word je naamsbekendheid vergroot.

Wat wordt er bereikt?

  • Potentiële klanten die thuis zoeken op Google zien regio gebonden zoekresultaten. Hierin komt jou bakstenen onderneming voor.
  • Potentiële klanten die onderweg zoeken op Google, en zich bevinden in jou omgeving, zien jouw onderneming in de zoekresultaten.
  • Grotere naamsbekendheid door middel van een vermelding in Google maps.

De digitale onderneming

Waarom wil je hoger in Google komen met je digitale onderneming? De tijd is voorbij dat je als ondernemer je alleen richtte op je offline bedrijfsvoering of marketing. Een goede website of webshop is vandaag de dag een must. Naast meer klantbereik of omzet werk je ook aan je naamsbekendheid. Tevens verwachten klanten van de bakstenen vestiging dat je ook online actief bent. Maar met een digitale onderneming alleen ben je er niet. Je website of webshop zal ook gevonden moeten worden op het steeds drukker wordende internet. Om dit te realiseren is SEO de belangrijkste stap om te zetten.

 

Wil jij ook jouw onderneming digitaal en analoog laten samensmelten? Neem snel contact op of bekijk ons SEO blog voor meer informatie.