Bereik jouw doelgroep

Hoe wil jij jouw doelgroep bereiken? Met een peperdure Marketingexpert? Die via Google Adwords jouw advertentiebudget gaat uitgeven? Hoewel dit een zeer doelgerichte manier van marketing is, is deze manier niet voor elke ondernemer geschikt. Je zult bijvoorbeeld naast de hoge opstartkosten ook een flink advertentiebudget beschikbaar moeten hebben. Dit komt omdat je namelijk per bezoeker of klik met Google moet afrekenen. Een andere af te raden methode is; Het kopen van een online klantenkring. Sommige snelle jongens helpen ondernemers aan een online klantenkring door deze in te kopen bij veelal onbetrouwbare bedrijven. Afgezien van de hoge kosten is het resultaat voor de lange termijn vrijwel nul. De algoritmes van bijvoorbeeld Google, Facebook en Instagram zien dit vroeg of laat, met alle gevolgen van dien. Lokaal gevonden worden is belangrijk. Bereik jouw doelgroep op een andere manier!

Hoe bereik je jouw doelgroep wel?

De diensten van SEO Heerhugowaard zijn toegespitst op het optimaliseren van websites zonder extra kosten te maken per bezoeker of klik. Op deze manier kun je scoren met Google, zonder hoge kosten.
Dit doen wij door de website éénmalig te bewerken op:

  • Relevante inhoud, zodat we precies jouw doelgroep naar jouw website of fysieke winkel begeleiden.
  • Technische fitheid, zodat Google jouw website als gebruikersvriendelijk bestempeld. En beloont met een hoge positie in zoekresultaten.

Wij zorgen dat je ook lokaal gevonden wordt, zodat de lokale doelgroep ook bereikt wordt. Mocht je tevens een fysieke winkel of kantoor hebben, dan werkt deze methode voor jouw dubbel! Naast de lokale doelgroep gaan we zorgen dat je regionaal, of indien wenselijk nationaal, gevonden wordt door jouw doelgroep. 

Neem contact op voor een offerte of een goed gesprek over het bereiken van jouw doelgroep.
Ben je op zoek naar meer SEO informatie? Bezoek snel onze SEO blog pagina met boeiende thema’s!