Bereik jouw doelgroep

Hoe kom ik hoger in Google?

Hoe kom ik hoger in Google? Iedereen die wel eens op internet een winkel zoekt weet het antwoord op deze vraag. Vrijwel iedereen kijkt eerst op internet voordat men naar een bakstenen onderneming stapt. En van veel online aankopen zoekt de consument voor de aankoop op Google naar prijs- en/of productinformatie. Statistisch is bewezen dat 90% van de Google gebruikers alleen de eerste pagina van het zoekresultaat bekijkt. Vind men niet wat men zoekt? Dan wordt er opnieuw gegoogeld. Dus de tweede pagina van de zoekresultaten wordt genegeerd. Zorg dus dat je op de eerste zoekresultaten pagina komt.

Wij trekken dit graag breder. Want scoren met Google is belangrijk, maar nog belangrijker is dat jouw doelgroep naar jouw website komt. Mocht je ook een bakstenen winkel onderneming hebben; Tevens lokale doelgroep. Vorig jaar heeft 97% van de internet gebruikers een lokale zoekopdracht gedaan. Zoeken naar een lokaal bedrijven groeit elk jaar weer. Regio klanten die even snel het adres checken van de winkel die men wilt bezoeken. Of toeristen die blanco via Google Maps een lokaal bedrijf zoeken. Deze doelgroep voorbeelden samen met veel andere redenen maken lokale vindbaarheid erg belangrijk voor elk kantoor, winkel, webshop, starter, MKB’er en ZZP’er.

Wil jij meer verkeer naar je website? Meer klanten? Meer omzet? Zorg dan dat je goed zichtbaar bent in Google op de juiste zoektermen. Maak een plan van aanpak hoe je jouw website voorziet van lokale informatie en doelgroep gedreven relevante teksten. Naast het juiste verkeer naar jouw website. Krijg je tevens een betere Google ranking zodat je beter zichtbaar bent.

Hulp nodig? Bekijk onze onderwerpen: Bereik jouw doelgroep, Lokaal gevonden worden of neem contact op!