Hoe kom ik hoger in Google? en waarom wil je hoger in Google komen? De tijd is voorbij dat je als ondernemer je alleen richtte op je offline bedrijfsvoering of marketing. Je kunt vandaag de dag gewoon niet meer om het internet heen. Een website levert je naast online klanten, tevens informatie voor jouw offline klanten op. Maar met een website alleen ben je er niet. Je website zal ook gevonden moeten worden op het steeds drukker wordende internet. Om dit te realiseren is SEO de belangrijkste stap om te zetten!

Een korte uitleg over SEO

De Engelse term Search Engine Optimization(SEO) betekent in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. En richt zich op het verbeteren van websites met als doel beter gevonden te worden in zoekmachines. Naast zoekmachines zoals Google spreken we ook over Bing, Yahoo en elke andere zoekmachine. Sinds 2014 zijn er wereldwijd meer dan 1 biljoen websites. Dagelijks komen er miljoenen bij! Hoe komt jouw website dan goed uit de strijd? Met SEO dus. Kom hoger in Google op de zoekwoorden die jij wilt.

Hoger in Google; Een mooi voorbeeld

Ben je bakker in Alkmaar? Wij zorgen dat potentiële klanten die zoeken in Google met de woorden ‘bakker’ en ‘Alkmaar’ bovenaan het zoekresultaat jouw onderneming zien. Wij kunnen dit regelen voor elke ondernemer, MKB’er, ZZP’er en starter. Wij zorgen onder andere dat je geografische locatie van jouw onderneming goed in Google staat. Zodat ook klanten die jouw onderneming niet kennen jouw weten te vinden. Hoe is jouw onderneming ingericht? Ben je alleen online actief of ook offline? Kijk eerlijk en open naar je onderneming en bepaal wat je ambitie is. Vind jij dat je genoeg werk krijgt uit je online activiteiten of kun je wel een impuls gebruiken? Wil je meer informatie? Neem contact op voor een offerte of een goed gesprek over Google vindbaarheid. Of bekijk ons SEO blog met mooie voorbeelden en nuttige informatie.