Waarom wil je hoger in Google komen? De tijd is voorbij dat je als ondernemer je alleen richtte op je offline bedrijfsvoering of marketing. Je kunt vandaag de dag gewoon niet meer om het internet heen. Een website is een must om klanten ook online aan te trekken. Maar met een website alleen ben je er niet. Je website zal ook gevonden moeten worden op het steeds drukker wordende internet. Om dit te realiseren is SEO de belangrijkste stap om te zetten. 

De Engelse term Search Engine Optimization(SEO) betekent in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. En richt zich op het verbeteren van websites met als doel beter gevonden te worden in zoekmachines. Zoekmachines zoals Google. Sinds 2014 zijn er wereldwijd meer dan 1 biljoen websites. Dagelijks komen er miljoenen bij. Hoe komt jouw website dan goed uit de strijd? Met SEO dus. Kom hoger in Google met jouw website op de zoekwoorden die jij wilt. 

Ben je bakker in Alkmaar? Wij zorgen dat potentiële klanten die zoeken in Google met de woorden ‘bakker’ en ‘Alkmaar’ bovenaan het zoekresultaat jouw onderneming zien. Wij kunnen dit regelen voor elke ondernemer, MKB’er, ZZP’er en starter. Hoe is jouw onderneming ingericht? Ben je alleen online actief of ook offline? Kijk eerlijk en open naar je onderneming. Vind jij dat je genoeg werk krijgt uit je online activiteiten of kun je wel een impuls gebruiken? Wat is jouw ambitie? Wil je goed gevonden worden of nummer 1 worden? Allemaal mogelijk met SEO Heerhugowaard

Neem contact op voor een offerte of een goed gesprek over Google vindbaarheid.