Bereik jouw doelgroep

5 Quick-wins SEO Tips

  1. Gebruik Title Tags; We starten deze 5 seo tips met Title Tags. Alle tekst op je website wordt gevonden door Google. Maar titels nog meer! Google neemt de titel van een webpage of blog post één op één over. De titel is daarmee van direct invloed op je vermelding in Google. Verzin dus altijd een pakkende, maar vooral passende titel, voor je website of blog post.
  2. Afbeeldingen; Zorg dat Afbeeldingen snel laden en SEO vriendelijk zijn. Google laat +200 factoren meewegen om de positie van jouw website te bepalen. Een belangrijke factor is laadsnelheid van je website. Een onderdeel hiervan bestaat uit het optimaliseren van je afbeeldingen op laadsnelheid. Dit kun je simpel doen met een plugin als Smush IT. Ook helpt het om afbeeldingen de juiste naam en omschrijving mee te geven.
  3. Monitor je SEO performance met Yoast; Yoast is een handige plug-in die je kunt installeren in de software (oa WordPress) van je website. Yoast helpt je met het opzetten van de eerste SEO handelingen en kan de webpagina’s van jouw website beoordelen op SEO vriendelijkheid.
  4. Domeinnaam en Website titel; Met de juiste domeinnaam en omschrijving van je website help jij Google jouw website beter te leren kennen. Ook al is dit tegenwoordig een stuk minder belangrijk dan een x aantal jaren geleden, een passend Domeinnaam en Website titel helpt!
  5. Google Mijn bedrijf; Een onmisbare tool voor ondernemers die met een bakstenen onderneming lokaal goed gevonden wilt worden. Gouden Gids 2.0! Google Mijn Bedrijf is gratis te gebruiken.

Meer SEO tips? of wil je geholpen worden met doelgroep bereik met SEO?
Neem contact op !